C++ Software Developer

C++ Software Developer voor onze R&D-afdeling

Een softwareontwikkelaar die het niet erg vindt om diep in de code te duiken

 
USoft is al 30 jaar softwareleverancier. Voor onze low-code business rules engine platform zoeken we mensen die een bijdragen willen leveren aan het door ontwikkelen van ons platform.
Dat betekent dat je als C++ developer nieuwe ontwikkelingen doorvoert. Je moet daarom een echte doorgewinterde C++ ontwikkelaar zijn en je diep willen verdiepen in de technologie onder het platform. En dat als onderdeel van het R&D-team van USoft. Op basis van de ontwikkelroadmap en je eigen ideeën komen nieuwe ontwikkelingen tot stand.
 
Hardcore backend programmeren is de uitdaging. Het team R&D dat uit 10 personen bestaat, werkt voornamelijk in-house aan onze producten en niet rechtstreeks aan klantprojecten.
Bij het ontwikkelen van onze softwareproducten spelen ook andere programmeertalen een rol maar C++ is de basis. We gebruiken in mindere mate ook C#, Java, Javascript, jquery, BPM, Java Service Frameworks (Jax-RS en Jax-WS), SVG Scalable Vector Graphics.
 

Wie ben jij?

Van een C++ Software developer verwachten we dat je:
  • al een paar jaar meeloopt als C++ developer;
  • bij voorkeur werkt aan de ontwikkeling van een product;
  • een beta mind hebt;
  • een aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau hebt.
 
We vinden het daarnaast ook belangrijk dat je:
 
  • een sterk gevoel hebt voor kwaliteit, je ontwerpt graag degelijke en betrouwbare software;
  • gestructureerd en snel naar het benodigde resultaat kunt werken;
  • actief initiatieven en verantwoordelijkheid neemt;
  • de mentaliteit van een teamspeler hebt - samen zijn we slimmer en efficiënter;
  • zelfstandig activiteiten inricht en uitvoert.
 

Wie zijn wij?

USoft is een wereldwijde softwareleverancier met 30 jaar ervaring. Wij helpen organisaties met het slimmer en efficiënter maken van hun operationele processen. Dit doen we op onderwerpen zoals privacy, klantbeleving en real-time besluitvorming.

Het USoft ontwikkelplatform is volledig gebouwd rondom de toepassing van een rules-engine. De model-gedreven benadering van het platform zorgt dat applicaties gemakkelijk en snel ontwikkeld worden. Het gebruik van code is tot een minimum beperkt en applicaties kunnen direct getest worden. Het platform is gebaseerd op het concept dat zelfs complexe software eenvoudig te bouwen en te onderhouden moet zijn. Ons Services Framework is ontwikkeld vanuit het principe van een open architectuur wat eenvoudig verbinding maakt met externe bronnen voor het integreren en ontsluiten van informatie.

USoft is een particulier bedrijf en het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland (Naarden) met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Servië. Wij bedienen een breed scala van sectoren, van financiële instellingen tot de zorg, transport, logistiek, overheid en meer.

De sfeer bij USoft kenmerkt zich door wederzijds respect.  We staan als een familie om onze producten en klanten heen. We organiseren vrijwel alles op basis van zelfsturing (in teams) en individuele verantwoordelijkheid en dat alles in een ontspannen omgeving. Hiërarchie is alleen aanwezig wanneer echt noodzakelijk. De communicatielijnen onderling en met het management zijn kort en informeel. Een typische USoft medewerker heeft hart voor de zaak en geen 9-tot-5 mentaliteit.
 

Wat biedt USoft?

We vinden het belangrijk dat onze mensen groeien. USoft traint jou om een expert te worden in USoft software. We geven op maat gemaakte trainingen en we vinden wederzijdse uitwisseling van kennis tussen collega’s op de werkvloer een effectieve en inspirerende manier om te leren en te groeien. We vinden het niet alleen belangrijk wat je doet maar ook hoe je je werk doet. We trainen daarom onze medewerkers ook in communicatie en samen werken. Je salaris is gebaseerd op de werkzaamheden, je ervaring en je opleiding. Voor onze medewerkers hebben we een aantal verzekeringen afgesloten waaronder een pensioenverzekering. De prestatie en resultaten van de technisch consultant wordt naast het salaris beloond met een resultaatafhankelijke bonus. Onze werktijden zijn flexibel. Parttime werken is ook mogelijk.