Stagiair DTP / grafische vormgever

Stagiair DTP / grafische vormgever


USoft zoekt voor de afdeling Marketing & Communicatie een enthousiaste stagiair grafische vormgever. Ben je een ondernemende, creatieve designer en je bent in staat zelfstandig te werken. Dan kun je bij USoft enorm veel ervaring op doen! 
 

De stage

Je gaat je bezighouden met de totale rebranding van de huisstijl van USoft. Naast dat basismaterialen opgemaakt moeten worden is er ook vrijheid en ruimte om nieuwe ideeën uit te proberen. Je hebt een goed gevoel voor ontwerp, beeld en compositie. En kennis van Illustrator, Photoshop of andere relevante software is een must. Per direct hebben wij een stageplaats voor deze uitdagende opdracht.
 

Wat ga je doen

  • DTP & Grafische Vormgeving; opmaken van documenten, zoals flyers, whitepapers, presentaties en ebooks op basis van onze nieuwe huisstijl.
  • Ondersteuning bij lancering nieuwe website (WordPress).
  • Social Media berichten maken in woord en beeld.
  • Infografics en icons ontwerpen.
  • Creëren van overige promotiematerialen en campagnes van concept tot uitvoering zoals banners, advertenties, gifjes, foto’s, video’s, interne huisstijl, relatiegeschenken etc.
 

Wij zoeken

Een zelfstandige en enthousiaste student(e) MBO/HBO, opleiding richting Grafische Vormgeving/DTP en/of multimedia design en affiniteit met IT en communicatieprojecten die het een uitdaging vindt om in dit internationaal groeiend bedrijf te werken. Je bent een vlotte en sterke persoonlijkheid die niet bang is om initiatieven te nemen. Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal goed. Je kan conceptueel denken, hebt oog voor detail en gaat secuur te werk. Daarnaast ben je servicegericht, creatief van aard en heb je een hands-on mentaliteit. Je voelt je helemaal thuis op social media en je hebt kennis van Adobe producten voor design (InDesign, Illustrator, Photoshop).
 

Wij bieden

Wij bieden per direct een afwisselende en zelfstandige meeloopstage voor een 3 of 4e jaars stagiair(e) met een specifieke opdracht binnen een dynamische organisatie. Onze voorkeur gaat uit naar een stage van minimaal 5 maanden op fulltime basis. Tijdens je stage word je begeleid door een vaste stagebegeleider en je ontvangt een stagevergoeding.
 

Wie zijn wij

Bij USoft weten we dat organisaties de vrijheid willen hebben een eigen weg te kiezen in het inrichten van hun bedrijfsvoering.  Software mag hierin geen obstakel zijn – het moet juist drempels wegnemen.  Innovatie ontstaat als je de ruimte hebt je eigen route uit te stippelen, nieuwe ideeën uit te proberen en kansen te benutten. Met USoft kan dat. Ons intelligente en flexibele low-code platform geeft je volledige controle over jouw data en wat je hiermee wilt bereiken. En omdat onze technologie draait om de kracht van bedrijfsregels weet je zeker dat de context van de organisatie altijd het start-, middel- en eindpunt is. Zo geven we je de vrijheid om je eigen reis te ondernemen naar die plekken waar je onderscheidend vermogen en concurrentievoordeel vindt. USoft is een particulier bedrijf en het hoofdkantoor is gevestigd in Naarden.
USoft. Explore new possibilities.